EcoWeb

Webes szerelői modul

  • Ecoweb szerelő modul Az EcoWeb azon szolgáltatók részére készült, akik az EcoSoftWare CRM használati jogával rendelkeznek, és "műszakos kollégákkal (saját szerelőkkel vagy alvállalkozókkal) állnak kapcsolatban. Ők az interneten keresztül bárhonnan, bármikor, dolgozhatnak a nekik készült web-es felületen. A modul az EcoSoftWare CRM adatbázisához kapcsolódik. A már megszokott felületen van lehetőségünk az internetes felületről érkező adatok kezelésére.
  • A műsortovábbító (internet, VoIP) szolgáltatóval szerződésben álló felhasználók, a szolgáltatótól kapott név és jelszó segítségével jelentkezhetnek be a web-es felületre.
  • A program menüpontjai, a hozzáférési felületek elkülönülnek a belépő neve, jelszava alapján többféle munka elvégzésének lehetősége szerint. Például, megteremthetjük annak lehetőségét, hogy a műszakosok csak a nekik kiosztott munkalapokat láthassák, míg egy speciáls web adminisztrátori jogkörrel valamennyi munkalap megjelenik és kioszthatjuk, átrendelhetjuk azokat.
  • Az oldalak használatakor a program több különböző segítséggel igyekszik megkönnyíteni a felhasználó munkáját. Így például a lehetséges műveletek elvégzése mellett különböző gyorslinkek állnak a rendelkezésre, melyek használatával könnyen lépkedni lehet az egymáshoz kötődő funkciók között.
  • A web-es felületen lehetőség nyílhat új szerződés, új szolgáltatási igény, munkalap felvitelére, vagy korábbi szerződés, munkalap keresésére, szerződések módosítására. Meglévő ügyfelek szolgáltatási igényeit is itt rögzíthetik fel az ügynökök. A szerződések, munkalapok nyomtatására is lehetőség nyílik itt.
  • Természetesen a jogok, státuszok, engedélyek variálhatók. Így az adminisztrátoroknak, műszakos kollégáknak a szolgáltató bizonyos funkciókat letilthat, míg másoknak plusz jogokat adhat, illetve egy felhasználóhoz több felhasználói jogot is hozzárendelhet.

 

 

Reméljük az EcoWeb felkeltette érdeklődésüket, és ezzel a modullal is megkönnyíthetjük munkájukat.
További részletekért keressen minket elérhetőségeinken