Automata számlázó és partnernyilvántartó rendszer műsorkészítő cégeknek


kábeltv szoftverek - partnernyilvántartó
Céljaink: a műsorszolgáltatók partner adatainak tárolása és karbantartása, az igénybe vett szolgáltatások és azok változásainak nyilvántartása, a számlázási feladatok ellátása különböző valutanemekben, a befizetések nyomon követése, kintlévőségek vezetése és a könyvelési feladások elkészítése.

Egyszerűen kezelhető, megbízható számlázó program.

25 éve a műsorkészítők és továbbítók piacán!

Kezelje partnerei összes adatát egy rendszerben! Csak rögzítse fel az előfizetői jelentéseket, és számlázzon ki akár egész régiókat egyetlen gombnyomással. Szoftverünk szinte bármilyen üzleti feltétel alapján automatikusan, gyorsan és pontosan kalkulálja, majd jóváhagyás után elkészíti partnerei számláját, legyen az egy egyszerű megállapodás vagy egy komplex szerződés.

Az egységes Operátor adat nyilvántartásnak köszönhetően könnyen áttekinthető struktúrában és egy képernyőn láthatja az Operator minden fontos adatát. A rendszer a szerződés adatai alapján minden hónapban előkészíti az előfizetői jelentést, Önnek csak az előfizető számokat kell beírnia majd a jelentés és a szerződések feltételei alapján rendszerünk elkészíti a számlákat. A számlázás többféle valutában is lehetséges és tetszőleges számú árfolyam kezelhető. Az árbevétel generálás során Ön dönti el, hogy az adott havi árbevételből a rendszer számlát készítsen vagy elhatárolás készüljön belőle. Amennyiben az árbevételt elhatároltuk, annak visszavétele után a rendszer automatikusan számlát készít az adott időszakról. Tartsa nyilván partnerei befizetéseit! Egy pillanat alatt megtudhatja, hogy fizetnek a partnerei, mennyi a kintlévősége és egyeztető ill felszólító leveleket is készíthet, küldhet nekik. Használjon biztonságos és zárt rendszert! A deal memo kezelés lehetővé teszi, hogy a számlázást befolyásoló adatok pl módosítása csak egy jóváhagyási mátrixon keresztül történhessenek meg. Az előfizetői létszámjelentések, számlák és elhatárolások jóváhagyására is beállítható a többszintű mátrix. Az árbevétel szimulációval egy adott megállapodás pénzügyi hatását lehet megfigyelni, a rendszer megmutatja, hogy mennyivel járna jobban vagy rosszabbul az új lehetséges feltételekkel a korábbi helyzethez képest.

Megfelel a modern vállalkozások elvárásainak

Felhasználóbarát, színvonalas dokumentumok

És még rengeteg minden más...

 • Dokumentum kezelés és nyilvántartás
 • Több jogi személy (számlakibocsátó) támogatása
 • Igény esetén kapcsolat külső rendszerekkel (SAP,SUN, Saperion, ION etc)
 • Többféle (akár operátor szinten beállítható) számlakép
 • Automatizált havi alapfolyamatok
 • Automatikus figyelmeztető emailek
 • Helyettesítés kezelése és jogosultságok átruházása
 • Különböző listák és menedzsment riportok lekérdezése
 • IRD nyilvántartás
 • Időszakos lekapcsolás kezelése
 • Változások naplózása

Nincs szüksége minden modulra? Néhány fős az iroda? Csak egy országban szolgáltatnak?

Nem szükséges a deal memo és többszintű jóváhagyási mátrix?

Szoftverünk már elérhető Light verzióban is, így egy igazán költséghatékony megoldást tudunk kínálni Önöknek.

Műsoros partnereink:

  HBO (Közép és Kelet Európa régió)
  AXN (Közép és Kelet Európa régió)
  ATV

Amennyiben rendszerünk felkeltette érdeklődését, keressen meg bennünket elérhetőségeinken