Rólunk írták


EcoSoftWare - 15 éve az MKSZ pártoló tagja

"Köszönöm az NMHH-s műsorterjesztési adatszolgáltatás teljesítéséhez nyújtott segítséget, a jelentésfájl előállításának lehetőségét, így sokkal könnyebb volt, mint az elmúlt években!"

Pintér Zoltán (Vác Városi Kábeltelevízió)
"Fél éve dolgozom a programotokkal, nagyon nagy mértékben megkönnyíti a munkámat! Gyorsan tanulható,felhasználóbarát,leegyszerűsíti az adminisztrációs feladatokat.Felesleges munkafolyamatokat zártunk ki az EcoSoftWare programmal. Köszönöm a türelmeteket és a segítőkészségeteket magam és kollégáim nevében. Örülök,hogy Veletek dolgozhatok! További sok sikert és gyümölcsöző kapcsolatokat kívánok Nektek!"

Karácsonyi Bea (Teve Tévé)


"Köszönjük, hogy mindig segítőkészen álltok a problémáink megoldásához. Többszöri telefonon történt segítség nyújtást kaptunk Tőletek. Örülünk, hogy ilyen csapattal dolgozhatunk!"

Szalai Ildi (Ábrahám Sat Bt.)


V. Szakmai nap

MédiaKábelMűhold 2011/7-8. szám


V. Szakmai nap

MédiaKábelMűhold 2011/6. szám


"Nagyon köszönöm a mindenkori kedvességeteket, a segítségnyújtást, köszönöm, hogy a fejlesztéseket, vagy különböző átalakításokat gyorsan megcsináljátok, a mi kéréseinknek megfelelően. Külön szeretném megköszönni az NMHH jelentési menüpontot, mert eddig napokat vett el az elkészítése, most viszont 20 perc alatt eltudom készíteni. Szintén nagyon hálás vagyok az előírások listázási lehetőségért, gyorsabban tudok létszámadattal szolgálni a vezetőség felé.

Egyszóval köszönöm Nektek ezt a felhasználóbarát, kezelhető, érthető, programot a „Műsorszolgáltatók Partner Nyilvántartó Rendszeré”-t, a magam és a vezetőség nevében is.

Munkátokhoz további sok sikert kívánok."

Bencze Szilvia (ATV-Zrt.)


„A munkámból adódóan napi szinten kell használnom az EcoSoftWare rendszerét, ezért fontos számomra, hogy a használt felület, egyszerű, könnyen kezelhető legyen komplexitása ellenére. Ennek a kritériumnak teljes mértékben eleget is tesz. További pozitívumnak tartom, hogy folyamatosan fejlesztik, bővítik a rendszert az újonnan felmerülő igények tükrében, nem stagnálnak egy szinten. Megelégedettséggel használom az EcoSoftWare rendszerét.”

Iglár Virgínia (Antenna Hungária MindigTV Extra)


„Egy új szolgáltatás indulásakor tanácsokat, ötletek nyújtanak a megrendelő részére. Gyorsan tanulható, könnyen megérthető, felhasználó igényeit minden szempontból kielégítő program. Változtatások, segítségnyújtások lehető legrövidebb időben belül orvoslásra kerülnek. A napi feladatok ellátása során a munkavégzésemet könnyebbé varázsolja, és örömmel tölt el a használata!”

Tóth Edina (Antenna Hungária MindigTV Extra)


„Az ügyfelek egyre jobban igénylik, hogy ne csupán számok és szerződéses felek legyenek egy adathalmazban, hanem valódi partnerként kezeljék őket: elmondhassák, mivel elégedettek, milyen változásokat javasolnak, felmerülő problémáikra választ találjanak és emberközeli kiszolgálást kapjanak. Az EcoSoftWare munkatársai napról-napra áldozatkész munkássággal bizonyítja Társaságunk felé, hogy valódi partnerként kezeli cégünket...”

Fojt Bea (PR-Telecom Zrt)


„Az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész és türelmes bármilyen problémával is fordulunk hozzájuk. A Ecosoftware program nagyon sokoldalú, így lényegesen megkönnyíti a napi munkánkat.”

Fodorné Móni (Isis-Com Internetszolgáltató Kft)


„Mostanában folyamatosan változó dolgokkal állunk szemben, ezért én fontosnak tartom a rendszerkövetést és évente több alkalommal megtartott szakmai napokat melyeken tapasztaltam, hogy többségben vannak azok, akik szívesen kérnek tanácsot, vagy osztják meg a szakmai gondjukat Önökkel. Én is így vagyok ezzel!
Pozitívumnak tartom azt is, hogy a honlap látogatói számára hasznos információkkal szolgálnak.
Szeretném megköszönni az EcoSoftWare munkatársainak, hogy hozzájárulnak a szakmai fejlődésemhez.
Sok Sikert Kívánok!”

Megyeri Mónika


„A jelentéskezelő program sokban megkönnyítette munkánkat, nemcsak a havi jelentések elkészítésénél, hanem egyéb adminisztratív tevékenységünk esetében is átláthatóbbá és naprakésszé tette adatbázisunkat. Felhasználóbarát mivoltát pedig tagjaink is elismerik.”

Kriszti és Viki (Magyar Kábelkommunikációs Szövetség)


„A KalocsaKOM Kft dolgozói nevében kijelenthetem, hogy az EcoSoftWare kábeltelevíziós program nagyon nagy segítséget nyújt munkánkban. Az EcoSoftos "kollégák" kivétel nélkül mindig rendkívül segítőkészek. Az ingyenes szakmai továbbképzések nagyon hasznosak.
Kívánok nektek nagyon jó munkát és remélem még hosszú távon leszünk partnerek!”

Lakatos Melinda