II. EcoSoftWare szakmai nap 2009. november 4.

Kedves Partnerünk!

Immár a második szakmai napunkat tartottuk, 2009. november 4-én. Mi nagyon jól éreztük magunkat Veletek, ezúton köszönjük a sok pozitív visszajelzést, melyek alapján őszintén reméljük, hogy valódi tartalmat adhattunk a rendezvénynek, mely mindannyiunk számára hasznos volt, és hasznát tudjátok venni a mindennapokban.

A résztvevők száma megközelítette a júniusi szakmai napét, ami (figyelembe véve, hogy sok cég számlázott ezekben a napokban, ráadásul a kábelszövetségi jelentési időszakban voltunk) nagyon megtisztelő számunkra. Az előző alkalommal is több olyan igényetek merült fel, amit teljesítettünk, és azóta beépült a rendszerbe, most is eleget fogunk tenni több kéréseteknek.

Bízunk benne, hogy Ügyfélkapunk bemutatkozója is alkalmas volt gondolat- ébresztésre, állunk rendelkezésetekre minden további információval.

A rendezvényen készült fényképek közül néhányat itt megtekinthettek. Visszavárunk Benneteket a következő szakmai napunkra is, amit a jövő év első felében tervezünk megtartani, új témakörök taglalásával, ajándékkal honorált kérdéseitek megválaszolásával.

 

Üdvözlettel: az EcoSoftWare csapata