III. EcoSoftWare szakmai nap 2010. június 10.

 

Kedves Partnerünk!

Alig több mint egy év telt el, és már a harmadik szakmai napunkról számolhatok be. Úgy látszik, a 70-es résztvevőszám állandósul, most egészen pontosan 68-an voltunk együtt. Remélem az új helyszínnel mindannyian meg voltatok elégedve, és a kényelmes körülmények tovább emelhették a rendezvény fényét. Azt gondolom, - akár a pénztár modulunk bemutatására, akár a tartozáskezelés szoftverünk által biztosított megoldásaira tekintek - most is sikerült olyan fő témakörökkel foglalkoznunk, ami általános érdeklődésre tarthatott számot, és a feltett kérdéseitekre is kimerítő válaszokkal szolgálhattunk.

Reméljük jól éreztétek magatokat, tanultatok, és eljöttök legközelebb is hozzánk. A szervezők nevében mondhatom, hogy mi nagyon örültünk Nektek, hogy sikerült eljönnötök, mert bár sokakkal telefonon sűrűn tartjuk a kapcsolatot, így mégis közvetlenebbül tudtunk beszélgetni.

Mint azt beharangoztuk, a negyedik szakmai napunk egyik fő témája az elektronikus számlázás rendszerünkből történő megvalósítása lesz. Az erről szóló meghívót természetesen elküldjük Nektek, várunk Benneteket!

Tóth Zoltán

Az EcoSoftWare csapata