IV. EcoSoftWare szakmai nap 2010. november 17.

 

Sikerrel zárult a IV. szakmai nap is

November 17-én negyedik alkalommal tartottuk meg szakmai napunkat. Az eddigi legnagyobb számban fogadtátok el a meghívást, így közel 80-an vettünk részt az egész napos programon. Köszönjük, hogy megtiszteltetek jelenlétetekkel! Mint ahogy eddig is, a program napi szintű felhasználói látogattak el hozzánk, de a meghívóban arra buzdítottuk a cégeket, hogy a cégvezetés is képviseltesse magát. Ennek két oka volt, egyrészt hogy személyesen meggyőződhessenek róla, a nap során felvonultatott témakörökkel munkatársaik olyan tudáshoz jutnak, amit végső soron az egész cég működésében kamatoztatni tudnak, másrészt pedig olyan lehetőségek is bemutatásra kerültek, melyek a döntéshozók számára is érdekesek voltak. Ilyen például az Ügyfélnyilvántartó rendszerben megvalósított:

  • elektronikus számla készítése
  • a mobilinternet szolgáltatás kezelése
  • az online vásárlást lehetővé tevő Webshop

Sok cégvezető el is fogadta az invitálást, és ellátogatott hozzánk.

Ahogy azt már megszokhattátok, néhány fénykép most is elhelyezésre került oldalunkon.

A nap programját két vendégelőadás is színesítette, a VoIP szolgáltatásról a TRIOTEL Kft, az e-számla megoldásról a KryoNet Kft adott tájékoztatást. Ők, és az RL Kft támogatásukkal is hozzájárultak a rendezvényhez, amit ezúton is köszönünk Nekik! A nap programjában – közkívánatra – ismételten szó esett a kintlévőség kezelés szoftveres támogatásáról, valamint most is fontos állomás volt az előzetesen eljuttatott kérdések megválaszolása, különböző programhasználati praktikák bemutatása. Reméljük jól éreztétek magatokat (mi Veletek igen!), de ezen kívül tanultatok is, és ajándékokkal hazatérve kamatoztatni is tudjátok a bemutatott lehetőségeket. Mint ahogy előadásunkban is elhangzott, folyamatosan azon dolgozunk, hogy a szoftverünk a lehető leghatékonyabban támogassa munkátokat.

A következő összejövetel időpontja várhatóan jövő év tavasza, nyár eleje lesz, a rendezvényről meghívót küldünk. Várunk Benneteket!

Tóth Zoltán

Az EcoSoftWare csapata