V. EcoSoftWare szakmai nap 2011. május 18.

 

Látogatottsági rekord az V. szakmai napon

Az eddigi rendezvényeink sikerén felbuzdulva folytattuk a sorozatot, és megtartottuk jubileumi V. szakmai napunkat.

Az érdeklődésre jellemező volt, hogy az eddigi legnagyobb számban fogadtátok el meghívásunkat, az ország különböző pontjáról 29 cég képviseltette magát, így több mint 80-an voltunk (néhány fotót itt lehet megtekinteni). Nagyon örülünk Neki, hogy több témakör is általános érdeklődésre talált, így például szó esett az EcoSoftWare „papírmentes iroda” törekvéséről, azaz az e-számla készítésről (melyről most gyakorlati megközelítésben esett szó), az e-fizetési meghagyás tömeges feltöltési lehetőségéről, valamint az elektronikusan előállítható egyenlegközlő levélről. Mindhárom fejlesztéssel gyorsítani lehet a jelenlegi folyamatokon, az ügyfelek befizetései is előbb érkeznek meg, a cég havi kiadása pedig érezhetően csökken.

Beszéltünk a mobilnet szolgáltatás kezeléséről, és az NMHH-s adatszolgáltatási kötelezettség szoftveres támogatásáról, valamint (immár hagyományosan) a nap programjában most is szerepet kapott az előzetesen eljuttatott kérdések megválaszolása, melyből mindannyian tanulhattunk. Új fejlesztéseink bemutatása után - a jubileumra tekintettel - egy szoftver ajándék is kisorsolásra került a cégek között. A nap programját egy vendég előadás is színesítette.
A rendezvény létrejöttét a HFC Technics, és az ATV HD segítette, ezúton is köszönetet mondunk Nekik!

Most is azt tapasztaltuk, hogy igény van a jó hangulatú, kötetlen beszélgetésekre, információcserére, ahol nem csak a meghívottak tanulhatnak, hanem mi is közvetlen visszajelzéseket kapunk Tőletek - a program legjobb tesztelőitől, a felhasználóktól.

Köszönjük, hogy megtiszteltetek jelenlétetekkel!

Tóth Zoltán

Az EcoSoftWare csapata