VI. EcoSoftWare szakmai nap 2012. október 16.

 

Aktuális problémák megoldása, és új lehetőségek, funkcionalitások bemutatása is szerepelt a nap programjai között

A VI. szakmai napunkra is sok cég, és nagyon sok felhasználó látogatott el. Ugyan látogatottsági rekord most nem dőlt meg, de közel ugyanannyian jöttetek el hozzánk, mint legutóbb. Voltak visszatérő vendégeink, akik már jó néhány alkalommal tartották fontosnak a rendezvényt, és akadtak többen is, akik most először tudtak eljönni. Reméljük, hogy mindannyian hasznosnak tartottátok a nap programját, és hazaérve kamatoztatni tudjátok a megszerzett információkat. Szót ejtettünk a legutóbbi NMHH-s adatkötelezettség teljesítéséről, bemutattuk a rendszer - kifejezetten erre kifejlesztett - programrészét, amivel pár perc alatt elkészíthető az NMHH által meghatározott formátumú fájl, és közvetlenül feltölthető a webes felületükre. Ugyanígy bemutattuk a telefonadó kimutatásához létrejött új felületeket, és emellett beszámoltunk több olyan módosításról, kényelmi megoldásról, amelyekkel munkátok egyszerűbbé válhat. A panasz jegyzőkönyv előállítása, az ügyfelekkel folytatott telefonbeszélgetések statisztikázása, a munkalapokon végzett fejlesztéseink bemutatása, az ügyfeleknek nyújtott részfizetési megállapodás kezelése, az egy rendszeren belüli több számlakibocsátó fejlesztésünk áttekintése mind-mind a programpontok között szerepelt. Bemutatkozott papírmentes iroda törekvésünk legújabb fejlesztése, az SMS küldés lehetősége CRM rendszerünkből, mellyel pl. az egyenlegközlő levél előállításának költségéből faraghattok le. A lista természetesen nem teljes, hiszen pl. a nap programjában most is szerepet kapott az előzetesen eljuttatott kérdések megválaszolása, melyből mindannyian tanulhattunk. Mi is jegyzeteltünk, így az elhangzott felvetéseitek közül több a szoftver képernyőjén köszön majd vissza!

A rendezvény létrejöttét a TrioTel Kft segítette, akik egy előadással is hozzájárultak a nap programjához. Ezúton is köszönetet mondunk Nekik!

Köszönjük, hogy most is megtiszteltetek jelenlétetekkel, várunk Benneteket a VII. EcoSoftWare szakmai napon, melyről természetesen hírt fogunk adni.

Tóth Zoltán

Az EcoSoftWare csapata