VII. EcoSoftWare szakmai nap - 2013. november 13.

 

29 cég 82 fővel regisztrált a rendezvényre

Köszönjük, hogy jelenlétetekkel megtiszteltetek minket!

A VII. szakmai napunk a rendezvény történetének eddigi legnagyobb érdeklődését tudhatta magáénak. Visszatérő vendégeink mellett most kifejezetten sokan voltak azok, akik először jártak nálunk. A nap tematikája az eddigiekhez hasonló volt.

A rendezvény első felében beszámoltunk a CRM rendszerünkön végzett legutóbbi fejlesztéseinkről, közülük is leginkább azokról, melyeket majd minden felhasználónk kamatoztatni tud. Kiemelten esett szó a különböző költségcsökkentést elősegítő megoldásokról. Felelevenítettünk néhány olyan elemet is, melyet azért ajánlottunk szíves figyelmetekbe, mert úgy érezzük, hogy kihasználatlanok – miközben több, aktuális problémára is megoldást jelenthetnének. Az utóbbi időben több olyan fejlesztésünk is történt, mely kevésbé „látványos”, (pl. listák sebességének növelése, meglévő funkciók optimalizálása), ezek is megemlítésre kerültek.

Ezután a rendezvény fő támogatója, a Telekom tartotta meg előadását, melyben újdonságaikról, a műsortovábbító cégek számára elérhető lehetőségekről, a cégeink által közösen nyújtott szolgáltatásokról is szó esett.

Az ebédet, és kávé szünetet követően pedig a kávé szünet szponzora, a KryoNet kapott szót. Az e-számlázás lehetőségein, és a számla másodpéldány archiváláson túl értékesítést támogató szoftveres megoldásukról számoltak be.

A nap hátralévő részében pedig kérdések megválaszolására került sor. Idén még a szokásosnál is több kérdést juttattatok el hozzánk, a megválaszolásukban segítségünkre volt résztvevők most is ajándékot kaptak a helyes válaszért. Néhány gondolatban szót ejtettünk az ügyfélkapu előnyeiről, majd bemutatkozott az új EcoGate ügyfélkapunk is. A frissen elkészült, legutóbbi fejlesztéseinket bemutató filmet tartalmazó lemezből mindenkinek jutott. A nap során most is feljegyeztünk több olyan felvetést, melyek egy-egy témakör kapcsán hangzott el Tőletek, ezek többsége hamarosan elkészült fejlesztésként köszön majd vissza a képernyőkről. A nap folyamán készült néhány fénykép itt tekinthető meg.

Hiszünk abban, hogy ez a rendezvény olyan értéket képvisel, ami miatt kiemelt létjogosultsága van. Köszönjük, hogy most is ilyen szép számban tiszteltetek meg jelenlétetekkel. Várunk Benneteket a VIII. EcoSoftWare szakmai napon, melyről természetesen hírt fogunk adni. Terveink között szerepel, hogy jövőre a nap tematikáját is megújítjuk, bővítjük.

Tóth Zoltán

Az EcoSoftWare csapata