Távfelügyeleti Társaságok Ügyfélnyilvántartó Rendszere

 

·          A kábeltv-s ügyfélnyilvántartó szoftver mintájára kifejlesztettük a távfelügyeleti szolgáltatást végző cégek számára készített változatát is. A szoftver a kábeltv-s ügyfélnyilvántartó rendszer alapjaira épül, de kifejlesztettünk minden, a távfelügyeleti társaság működési specialitásának megfelelő funkciót.

·            Távfelügyeleti ügyfélnyilvántartó A rendszerben nyilvántarthatjuk az előfizetői adatokat, szolgáltatási-, számlázási-, levelezési címet, telepítési címet, és objektumokat, személyes adatokat, bankszámla számot, egyszóval mindent, ami egy távfelügyeleti szolgáltatás életében a munkavégzéshez szükséges.

·         Számlázhatunk egyedileg, és csoportosan, havonta, negyedévente, különféle fizetésmódokkal, akár tört időszakot is.

·         A rendszer ugyanúgy törzses elemekből épül fel, mint a kábeltv-s rendszer, így az adatokat (ahol csak lehet, pl. település, utca, előírás, járőr, munkalap, stb.) egyszer kell berögzíteni, utána már csak a választó ablakból kell a megfelelőre kattintani. Ezáltal nem csak könnyebb a munkavégzés, de a többféle írásmóddal rögzített adatok nem okoznak később pl. egy lekérdezésnél hamis információt.

·         A rendszer egyik legnagyobb erőssége a listakészítés. A legkülönfélébb szempont szerinti legrészletesebb tablókat, kimutatásokat készíthetünk, a program segítséget nyújt a nekünk dolgozó ügynökök, járőrök, rendőrök elszámolásához is. Kereshetünk akár csak egy az ügyfél szerződésébe felrögzített megjegyzésben előforduló szótöredékre, támogathatjuk vele a könyvelésünket. Segítségével kimutatásokat készíthetünk az ügyfeleinkről, és egész cégünkre vonatkozóan is.

·         A listázóink többségénél az elkészült fájlt elmenthetjük közvetlenül Excel-be.

·         Eseményeket, jegyzőkönyveket, ingyenes kiszállások számát rögzíthetünk, munkalapokat, dokumentumokat, egyenlegközlő, felszólító leveleket készíthetünk, ügyfeleinknek egyénileg, és csoportosan is készíthetünk körleveleket.

·         A jogosultságokat felhasználói csoport szintjén el lehet különíteni (pl. diszpécser, szerelő csak azokhoz a programrészekhez fér hozzá, amit engedélyezünk neki, ami a munkájához kell).

·         Csoportos módosítási lehetőségek könnyítik meg a felhasználó munkáját, és számtalan praktikus megoldás, mellyel időt, és energiát spórolhat meg.

·        A rendszer üzemeltetéséhez rendszertámogatási szolgáltatás keretében segítséget nyújtunk.


Amennyiben rendszerünk felkeltette érdeklődését, keressen meg bennünket elérhetőségeinken