Rólunk

Ismerjen meg minket

Válasszon egy profi csapatot, aki már több mint 20 éve van jelen a telekommunikációs és CRM piacon!

Ki vagyunk?

Szoftverfejlesztő vállalat, amely telekommunikációs és műsorkészítő vállalatoknak fejleszt ügyfélkezelési és számlázási megoldásokat több mint húsz éve.

Hol vagyunk?

Címünk 1223 Budapest, Dalkör utca 3.

Mit kínálunk?

Olyan CRM és számlázási megoldásokat amely a telekommunikációs szolgáltatók mindennapi munkáját segítik. Legyen akár pár száz előfizetője, vagy akár több százezer, szoftverünkkel egyszerűen és gyorsan elvégezheti a mindennapi feladatokat.

Hogyan dolgozunk?

Szeretjük a jól átgondolt, megtervezett feladatokat, így arra törekszünk, hogy megértsük a kívánalmakat, átlássuk elejétől a végéig, és a teljes folyamatra összpontosítva tegyünk megoldást partnereink elé.

Miért válasszon minket?

Mert szakértően, rendszerben tudunk gondolkozni, a problémákat nem csak feltárjuk, hanem ajánlunk megoldásokat is rá! Szeretjük a kihívásokat, a nehéz feladatok felpörgetik a csapatot, célorientáltan minél hamarabb kivitelezhető megoldás fele haladunk.

Partnereinkkel közösen, számtalan projektben szereztünk tapasztalatot, mind műszaki, mind üzleti oldalról, ami olyan tudást halmozott fel a cégben, amivel minden területhez profi tanáccsal tudunk hozzájárulni a hosszútávú sikeres munkához!