Távfelügyeleti Rendszer

Adatai és ügyfelei is biztonságban

Ügyfélnyilvántartó és számlázó rendszer rengeteg kiegészítő modullal, mellyel kézben tarthatja cége működését. Megoldások a szerződéskötéstől kezdve a számlázáson át, a külső rendszerek vezérléséig szinte minden feladatra.

CRM rendszerünk mintájára kifejlesztett, távfelügyeleti szolgáltatást végző cégek számára készített változat, mely a távfelügyeleti társaság működési specialitásának megfelelő funkcióit is tartalmazza.

  • A rendszerben nyilvántarthatjuk az előfizetői adatokat, szolgáltatási-, számlázási-, levelezési címet, telepítési címet, és objektumokat, személyes adatokat, bankszámla számot, egyszóval mindent, ami egy távfelügyeleti szolgáltatás életében a munkavégzéshez szükséges.
  • Számlázhatunk egyedileg, és csoportosan, havonta, negyedévente, különféle fizetésmódokkal, akár tört időszakot is.
  • A rendszer törzses elemekből épül fel, így az adatokat (ahol csak lehet, pl. település, utca, előírás, járőr, munkalap) egyszer kell berögzíteni, utána már csak a választó ablakból kell a megfelelőre kattintani. Így nem csak könnyebb a munkavégzés, de a többféle írásmóddal rögzített adatok sem okoznak később (pl. egy lekérdezésnél) hamis információt.
  • A rendszer erőssége a sokrétű riport készítési lehetőség. A legkülönfélébb szempont szerinti legrészletesebb tablókat, kimutatásokat készíthetünk, a program segítséget nyújt a nekünk dolgozó ügynökök, járőrök elszámolásához is. Kereshetünk akár csak egy, az ügyfél szerződésébe felrögzített megjegyzésben előforduló szótöredékre, támogathatjuk vele a könyvelésünket. Segítségével kimutatásokat készíthetünk az ügyfeleinkről, és egész cégünkre vonatkozóan is.
  • A listázóink többségénél az elkészült eredményt elmenthetjük közvetlenül Excel fájlba.
  • Eseményeket, jegyzőkönyveket, ingyenes kiszállások számát rögzíthetünk, munkalapokat, dokumentumokat, egyenlegközlő, felszólító leveleket készíthetünk, ügyfeleinknek egyénileg, és csoportosan is, akár körlevél formájában.
  • A jogosultságokat felhasználói csoport szintjén el lehet különíteni (pl. diszpécser, szerelő csak azokhoz a programrészekhez fér hozzá, amit engedélyezünk neki, ami a munkájához kell).
  • Csoportos módosítási lehetőségek könnyítik meg a felhasználó munkáját, és számtalan praktikus megoldás, mellyel időt, és energiát spórolhat meg.
  • A rendszer üzemeltetéséhez rendszertámogatási szolgáltatás keretében segítséget nyújtunk.